PJ farma Kruščić
15249
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15249,bridge-core-1.0.5,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
 

PJ farma Kruščić

FARMA

Osnovna delatnost kompanije „Animal Commerce“ je proizvodnja i prodaja kokošijih konzumnih jaja. Od kada smo kupili kompleks farmi u selu Kruščić izvršili smo potpunu rekonstrukciju celokupnog kompleksa.

Izvršena je kompletna rekonstrukcija svih farmi, instalirana je nova rashladna oprema za skladištenje jaja, izgrađena potpuno nova fabrika za proizvodnju stočne hrane,kao i otkupno mesto za prijem žitarica, čime je kompleks farmi u Kruščiću postao jedan od najmodernijih i najkompletnijih pogona za proizvodnju konzumnih jaja u regionu.

PJ farma Kruščić

OPREMA

Farme su opremljene najnovijm obogaćenim kavezima, koji nas čine prvom farmom u Srbiji koja u potpunosti zadovoljava standarde EU o dobrobiti za životinje.

Obogaćeni kavezi simuliraju uslove iz prirode, što našu koku čini srećnijom i zdravijom. Pored proizvodnje jaja u obogaćenim kavezima Animal Commerce od 2018.godine postaje prva kompanija koja na tržištu Srbije može da ponudi i jaja iz podnog uzgoja. Ciklus proizvodnje je potpuno zaokružen i automatizovan, uz neprestanu veterinarsku kontrolu.

ŽITARICE

„Animal Commerce“ uzgaja žitarice na sopstvenim obradivim površinama, koje zatim odlaze u fabriku stočne hrane gde se proizvodi odgovarajuća hrana za naše koke.

Odatle sistemom konvejera dolazi do koka koje samim tim imaju najsvežiju i najkvalitetniju hranu. Kada koka snese jaje, ono takođe sistemom konvejera dolazi u centar za klasiranje i pakovanje, koji je potpuno automatizovan. Time se postiže cilj kompanije da PRVA OSOBA KOJA DODIRNE JAJE JESTE KRAJNJI POTROŠAČ!

PJ silos Tovariševo žitarice