O nama
15208
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15208,bridge-core-1.0.5,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
 

O nama

ISTORIJAT

Kompanija „Animal Commerce“ doo je osnovana 1991. godine u Beogradu i od svog osnivanja konstantno raste i razvija se.

Osnovne delatnosti kompanije su proizvodnja konzumnih jaja i skladištenje, sušenje i trgovina žitaricama, kao i proizvodnja i prodaja stočne hrane. „Animal Commerce“ svoje proizvode prodaje pod brendovoma sveža NAJ jaja i Koka Slobodanka, uz slogan Naj jaje, naj daje i predstavlja lidera na tržištu konzumnih jaja.

PJ silos Tovariševo
Silos žitarice

PROIZVODNJA

Jedni smo od najvećih proizvođača konzumnih jaja u Republici Srbiji.

Proizvodnja konzumnih jaja odvija se uz korišćenje najmodernijih tehnoloških procesa i uz potpunu primenu HACCP i FSSC22000 standarda. Naši proizvodni kapaciteti su locirani u Kruščiću, opština Kula. Jedina smo farma za proizvodnju konzumnih jaja potpuno usklađena sa direktivom EU o dobrobiti za životinje.

INVESTIRANJE

Posebno ističemo činjenicu da je „Animal Commerce“ doo značajnim investicionim ulaganjima u oblasti proizvodnje stočne hrane obezbedio vrhunsku sigurnost proizvodnje i sve preduslove za njeno stalno povećavanje.

Uz postojeću opremu – modernu farmu, postrojenje za sortiranje i pakovanje jaja i hladnjaču, stvoreni su svi preduslovi za plasman proizvoda vrhunskog kvaliteta na tržište Republike Srbije, regiona i Evrope.

PJ silos Tovariševo