O nama
15240
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15240,bridge-core-1.0.5,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
 

O nama

DRUŠTVENA ODGOVORNOST

Kompanija „Animal Commerce“ je svesna svoje moralne obaveze da kao moderna kompanija treba da na svaki način pomaže ljudima u svojoj okolini i da bude nosilac razvoja u opštinama u kojima posluje.

U potpunosti smo uključeni u organizaciju kulturno-sportskih manifestacija koje se održavaju u „našim“ opštinama. Ponosni smo na činjenicu da smo u ovim turbulentim vremenima uspeli da našim ljudima povratimo sigurnost i poverenje, jer smo u prethodnom periodu pokazali i dokazali da smo ozbiljna firma, od koje svi imaju koristi.

zelena-tacka

Poljoprivrednici imaju gde da uskladište svoje proizvode, dobavljači kome da ih prodaju, a kupci dobijaju proizvode vrhunskog kvaliteta.

Pored brige o ljudima, na koju smo izuzetno ponosni, kompanija „Animal Commerce“ veliku pažnju pridaje i žaštiti životne sredine. Ovlašćeni smo da koristimo robni znak „Zelena tačka“ („Der Grüne Punkt“), zbog toga što upravljamo ambalažnim otpadom i na taj način štitimo okolinu.